Duyuru : Öğrenciler İçin E-İmzalı Belge İşlemleri
14 Nisan 2016 Perşembe

Öğrenci Bilgi Yönetim Sisteminde sol tarafta ki menülerde yer alan Öğrenci Belge Başvuru menüsüne giriş yapılarak Öğrenci Belgesi ve Transkript başvurusu yapılabilmektedir.

Öğrenci Belge Başvuru ekranından Hazırlatılmak İstenilen Belge, İmza Türü ve Alınma Nedeni bilgileri girildikten sonra Belge için Başvur işlemi yapılır. Başvurulan Belge Listesinde başvuru yaptığınız tüm belgeleri görüntüleyebilirsiniz. Son başvuru yaptığınız belgenin durumu Hazırlanıyor olarak görüntülenecektir.

Başvurulan Belge Listesi alanının sağ üst köşesinde yer alan “Yenile” butonuna basıldıktan sonra belgenizin durumu Hazır olarak güncellenecek ve İndir başlığı altında “Belgeyi İndir” alanı aktif olacaktır.

Belgeyi İndir işlemi yapıldıktan sonra belge doğrulama kodu ve karekod ile birlikte elektronik imzalı olarak hazırlanmış belge görüntülenebilecek ve yazdırılabilecektir. Islak imzalı belgenin kullanıldığı tüm kurum ve kuruluşlarda elektronik imzalı belge geçerlidir.

Tekil Ziyaret : 2623
Toplam Ziyaret : 9360